0
 • No products in the cart.

 • Beton Projecten

  Riboton bedrijfskaarten

  Riboton is een dynamische betonfabriek, gespecialiseerd in prefabbeton. Als betonspecialisten wilden zij graag een passend presentatiemiddel in persoonlijke gesprekken. Wat is dan beter dan je eigen logo in een handzaam betonnen kaartje?! 

  Wil je meer weten over dit project, ben je geïnteresseerd in iets soortgelijks, of wil je graag dat wij iets totaal anders voor jou ontwikkelen. neem dan contact met ons op.

  Stuur een mailtje, bel ons, of kom langs en kijk wat we samen kunnen maken!

  Neem contact op

  Hoeksteen

  Een Utrechts bedrijf nam afscheid van één van zijn oprichters. Ter ere van zijn tomeloze inzet, waarzonder het bedrijf niet had kunnen bestaan, vroeg het bedrijf Beton-Lab een blijvend en uniek ontwerp te maken als symbool voor zijn inzet bij oprichting en groei van de organisatie. Dit werd letterlijk een hoeksteen. Solide, gaaf en ondersteunend.

  Wil je meer weten over deze steen, ben je geïnteresseerd in eigen ontwerp, of wil je graag dat wij iets totaal anders voor jou ontwikkelen? Neem dan contact met ons op.

  Stuur een mailtje, bel ons, of kom langs en kijk wat we samen kunnen maken!

  Neem contact op

  Mitros Award

  Voor Mitros, een grote Utrechtse woning coöperatie, ontwikkelden wij een award die zij hebben uitgereikt tijdens de finale van de 100% GZND wonen challenge. Het thema van de challenge was het verbeteren van de woonkwaliteit door de luchtkwaliteit te verbeteren.

  Het ontwerp toont een abstract van een flatgebouw, met daartussenin een uitsparing, die het doorluchten van het pand visualiseert. Het gebruikte hout voor de sokkel is van een Utrechtse iep, die gerooid is op het Majoor Bosshardt Plantsoen en heeft de Utrechtse bewoners tientallen jaren van verse zuurstof voorzien.

  Wil je meer weten over dit project, ben je geïnteresseerd in een award, of wil je graag dat wij iets totaal anders voor jou ontwikkelen? Neem dan contact met ons op.

  Stuur een mailtje, bel ons, of kom langs en kijk wat we samen kunnen maken!

  Neem contact op