0
 • No products in the cart.

 • CMD Stagiair met UX/UI design ervaring

  Share via:

  Beton-Lab

  Ben jij creatief, doortastend en niet bang om anders te denken dan anderen? Durf jij links te gaan als anderen rechts gaan én heb je oog voor detail? Dan zit je bij Beton-Lab op het juiste adres.

  Wij houden ons bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en experimenteren van esthetisch beton. Daarmee maken wij wandtegels, lampen, meubels en accessoires. Wij willen anderen met ons werk inspireren en hen ook meenemen in het proces. We hechten waarde aan iemand die kritisch kan zijn en kan om- en meedenken binnen de organisatie.

  Onlangs hebben wij ons nieuwe label Novel Grey gelanceerd. Een label waaronder wij exclusieve duurzame betonnen wandtegels verkopen aan het hogere segment. De eerste ontwerpen zijn klaar en geweldig ontvangen onder onze doelgroep; interieur designers. Voor onze website kunnen nog een paar gave toevoegingen ontworpen worden; denk bijvoorbeeld aan een sample aanvraag formulier of dynamische productpresentaties. Maar ook voor de website van Beton-Lab is er genoeg te doen. Denk aan SEO en duidelijkere merkstrategie. Eventueel re-branding en visualiseren van het productieproces. Je kunt dus overweg met de visuele uitingen van een website of bent van plan je dat eigen te maken. Dit houdt in dat je visuele content kan creëren die perfect aansluit bij de kernwaarden en identiteit van Beton-Lab. Je weet hoe je een doelgroep kan bereiken, aanspreken en triggeren met (visuele) content.

  Binnen je stageperiode kan je aan de slag met de volgende taken:

  • Website vernieuwen op basis van je rebranding advies
  • SEO adviseren en toepassen
  • Social media content creëren
  • Teksten schrijven voor onze websites en social media
  • Opdrachten vanuit je studie en persoonlijke groei
  • Novel Grey sample aanvraagformulier ontwikkelen op basis van een eerder concept
  • Productpresentaties ontwikkelen

  Bij Beton-Lab bieden we je ontzettend veel ruimte en vrijheid. Om je eigen werk in te delen, maar vooral om je artistieke en creatieve talenten te ontwikkelen. Je wordt lid van een klein en hecht team waarin je echt bij alles wordt betrokken. Zo leer en ervaar je ontzettend veel en ga je met een goed gevulde tas vol nieuwe vaardigheden weer bij ons weg. 

  We verwachten van jou een nieuwsgierige en leergierige houding. We vinden het fijn als je in staat bent zelfstandig te werken en dat je ambitieus bent. Jij bent de expert binnen ons bedrijf op jouw vakgebied. Je bent dus ook in staat om je expertise zelfstandig te ontwikkelen en derden daarbij in te schakelen als dat nodig is. Je wordt bij alle creatieve processen betrokken en we verwachten ook dat je daar een actieve steen aan bijdraagt; al is dat alleen maar een briljant idee!

  Lijkt het je gaaf om ergens aan het begin te staan en straks terug te kunnen kijken met de gedachte dat jij aan de basis stond? Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen en wat jij voor ons zou kunnen doen? Laat het ons weten en neem dan contact met ons op en stuur je motivatie en cv naar info@beton-lab.com of bel met 0634064637