0
 • No products in the cart.

 • Ons verhaal

  Wie we zijn

  En wat we willen

  W

  Beton-Lab is gestart door Marjolein en Jan-Paul en komt voort uit het verlangen om te creëren en impact te maken. Wij geloven dat de mens op aarde is gezet om het moois dat we bedenken vorm te geven met onze handen. Maar helaas is de realiteit vaak dat we niets scheppen, maar slechts produceren. Er is geen tijd om de dingen echt aandacht te geven en datgene wat gemaakt wordt, moet zo snel mogelijk geconsumeerd worden.

  Met Beton-Lab willen we dat veranderen. Onze focus draait om eenvoud en relevantie. Het maakt daarbij niet uit of het nu om een product of een handeling gaat. Want alles wat je aandacht geeft, dat groeit. Zo willen we met ons werk anderen inspireren en een verlangen in hen leggen om daar ook deel van uit te maken.

  Daarom hebben wij in 2017 het roer omgegooid. Onze carrières aan de kant gezet om alles op alles te zetten om mooie ontwerpen te maken en ons vol gestort op beton. Een specialisme opbouwen gaat niet vanzelf, maar door aandacht en inzet zijn we inmiddels zijn een stuk verder en hebben we erg veel ervaring opgedaan, die we in kunnen zetten voor anderen. Toch blijven we onderzoeken en experimenteren, want we hebben nog heel veel ideeën die gerealiseerd moeten worden!