0
 • No products in the cart.

 • Project Innofest

  Live testen op het bevrijdingsfestival

  ValidatieLab Innofest

  V

  Samen met Innofest hebben we tijdens het Bevrijdingsfestival Utrecht een hinkelpad aangelegd van cementvrij geopolymeerbeton. Innofest helpt startups hun innovatie sneller naar de markt te brengen door deze te testen op festivals en living labs. Lees er hier meer over: Testcase Beton-Lab @ Innofest

  Onze Novel Grey wandtegels van cementvrij beton hebben een CO2-reductie van 76% ten opzichte van ordinair beton. Aan een vloer- of buitentegel worden echter heel andere eisen gesteld dan aan een wandtegel. Om te kijken hoe zo’n buitentegel met een andere samenstelling functioneert in productie en gebruik, hebben we 9 verschillende tegels gemaakt met 9 verschillende samenstellingen. Is het eenvoudig of complex om te maken, hoe reageren bepaalde additieven in het cementvrije beton, hoe maak je het lichter en de belangrijkste vraag; blijft het heel? Er werd veelvuldig gesprongen en gehinkeld. Zelfs de commissaris van de koning deed even een testrondje!

  Wanneer er in één dag tijd 1500(!) mensen over je pad heen hinkelen en springen, ontvang je in zeer korte tijd zeer veel waardevolle informatie. Die ervaring zetten we nu in met de ontwikkeling van nieuwe tegels!

  Wil je meer weten over dit project, ben je geïnteresseerd in eigen ontwerp, wil je wat met ons testen, of wil je graag dat wij iets voor jou ontwikkelen? Neem dan contact met ons op.

  Stuur een mailtje, bel ons, of kom langs en kijk wat we samen kunnen maken!

  Doe een aanvraag

  en neem contact op