0
 • No products in the cart.

 • Stage industrieel ontwerp

  Share via:

  Beton-Lab

  Ben jij bezig met (af)studeren, creatief, doortastend en niet bang om anders te denken dan anderen? Wil jij je inzetten voor een duurzame toekomst? Durf jij links te gaan als anderen rechts gaan én heb je oog voor detail? Dan zit je bij Beton-Lab op het juiste adres.

  Wij houden ons bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en experimenteren van duurzaam esthetisch beton. Met dat beton maken wij wandtegels, lampen, meubels en accessoires. Wij willen anderen met ons werk inspireren en hen ook meenemen in het proces. We hechten waarde aan iemand die kritisch kan zijn en kan om- en meedenken binnen de organisatie.

  Beton-Lab is een snel ontwikkelend bedrijf. Op 3 November hebben we Novel Grey gelanceerd; een label met duurzame exclusieve betonnen wandtegels en er wordt hard gewerkt aan nieuwe bijzondere esthetische toepassingen voor beton. We zetten dus vol in op duurzaamheid en het ontwikkelen van nieuwe technieken, waar jij jouw steen(tje) aan bij kan dragen. Denk aan het vastleggen van de milieuwinst die we boeken, het ontwikkelen van nieuwe technieken voor uitzonderlijke afwerkingen of zelfs productieprocessen inrichten. Affiniteit met beton en duurzaamheid is daarom mooi meegenomen, maar is niet vereist. Echter heb je wel een onderzoekende houding en weet je de ervaringen uit je onderzoek om te zetten tot effectief en mooi product design. Je gaat je bezighouden met materiaal gedreven design onderzoek, waarbij je rekening houdt met het volledige proces van het toegepaste ontwerp. Denk aan toepassingseisen, productie-eisen en esthetiek. 

  Binnen je stageperiode ga je aan de slag met de volgende taken:

  • Het creëren van passende ontwerpen
  • Onderzoek naar toepassingen voor je ontwerp(en)
  • Onderzoeken naar en adviseren over productiemethoden, prijzen en leveranciers
  • Onderzoek doen naar, vastleggen van en adviseren over de CO2-reductie binnen het bedrijf
  • Meewerken aan het visueel neerzetten van Beton-Lab, Novel Grey en de duurzame ontwerpen
  • Opdrachten vanuit je studei en persoonlijke groei

  Je werkt zelfstandig en bent zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat. We geven je veel ruimte, maar begeleiden je waar dat nodig is. We hebben een werkplaats waar je helemaal los kunt gaan, maar als je liever thuis werkt, dan kan dat ook! Het is belangrijk dat je handson bent en zelf initiatief toont. Jouw ideeën, ontdekkingen of ontwerpen worden direct toegepast!

  Lijkt het je gaaf om ergens aan het begin te staan en straks terug te kunnen kijken met de gedachte dat jij aan de basis stond? Wil jij je steentje bijdragen aan een duurzame toekomst? Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen en wat jij voor ons zou kunnen doen? Laat het ons weten en mail ons je motivatie en cv of bel ons: +316 3406 4637