0
 • No products in the cart.

 • Stagiair Marketing & Communicatie 2023

  Share via:

  Beton-Lab

  Ben jij creatief, doortastend en niet bang om anders te denken dan anderen? Durf jij links te gaan als anderen rechts gaan én heb je oog voor detail? Dan zit je bij Beton-Lab op het juiste adres. Beton-Lab is een ontwerpbureau gespecialiseerd in esthetisch duurzaam beton. Wij houden ons bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van duurzame betonnen producten. Daarbij onderzoeken en experimenteren we veel.

  Onlangs hebben wij ons nieuwe label Novel Grey gelanceerd. Een label waaronder wij exclusieve duurzame betonnen wandtegels verkopen aan het hoge segment. Daarnaast realiseren wij met Beton-Lab bijzondere maatwerkopdrachten. Onze primaire doelgroep bestaat uit interieur architecten en – ontwerpers. Wij hebben jouw enthousiasme en passie nodig om ons werk communicatief goed bij hen onder het voetlicht te brengen!

  We hechten waarde aan iemand die kritisch kan zijn en kan om- en meedenken. Je stelt marketing-communicatieplannen op, op basis van onze waardeproposities. Je brainstormt over en bedenkt social media campagnes en werkt ze uit, je schrijft (SEO) teksten, maakt foto’s en bepaalt in overleg welke uitingen we waar plaatsen. Ook breng je structuur aan in onze uitingen. Zo werk je onder andere aan:

  • informatie opzoeken voor operationele plannen, voorstellen maken, analyseren en uitwerken
  • Verzorgen van on- en offline marketing- en communicatieactiviteiten
  • marketing- en communicatievraagstukken in kaart brengen en oplossingen daarvoor uitwerken
  • Ontwikkelen en beheren van voorlichtings-, promotie- en pr-materiaal
  • Verzorgen van de informatie op internet en je onderhoudt de website

  Je hebt oog voor detail, vindt het leuk om in een klein team te werken en kan met veel vrijheid omgaan. Je hebt een handson mentaliteit; dus niet alleen bedenken, maar ook uitvoeren en af en toe je collega’s eens helpen met iets heel anders. Gewoon omdat dat kan. Je hebt een goed gevoel voor esthetiek en vormgeving. Je bent creatief in beeld en in woord. Je vindt fotograferen leuk of wilt dat leren. Verder ben je enthousiast en heb je ambitie. Welke? Dat mag jij vertellen, maar we willen het graag weten!

  Bij Beton-Lab krijg je veel vrijheid om je te ontwikkelen. Je doet een volwaardige stage waarbij je je uren grotendeels zelf kunt indelen. Daar hoort ook thuiswerken bij. Doordat je zoveel vrijheid krijgt, leer je veel. Je krijgt echt je eigen taken en verantwoordelijkheden, maar je blijft student. Dus fouten maken mag en vragen stellen doe je graag. We maken mooie producten en dat is leuk om mee te werken. Je komt te werken in een groot pand, vol met creatief ondernemers en je kunt je creatieve hart dus ophalen aan alle toffe dingen die hier gebeuren. Natuurlijk moet je nog veel leren en weet je soms ook nog niet precies wat je wilt, maar we geven je ook de ruimte om dat te ontdekken en vooral ook om beter te worden in de dingen waar je al goed in bent. Als je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent, dan heb je namelijk plezier in je werk en word je alleen maar beter!

  Beetje benieuwd hoe het er hier uit ziet? Bekijk dan eens dit filmpje op vimeo