0
 • No products in the cart.

 • Stagiair Product Design/Ruimtelijke vormgeving

  Share via:

  Beton-Lab

  Wij houden ons bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en experimenteren van duurzaam esthetisch beton. Met dat beton maken wij wandtegels, panelen, meubels en leveren we maatwerk. Wij willen anderen met ons werk inspireren en hen ook meenemen in het proces. We hechten waarde aan iemand die kritisch kan zijn en kan om- en meedenken en het leuk vindt om met zijn handen bezig te zijn.

  Beton-Lab is een snel ontwikkelend bedrijf. November vorig jaar hebben we Novel Grey gelanceerd; een label met duurzame exclusieve betonnen wandtegels en er wordt hard gewerkt aan nieuwe bijzondere esthetische toepassingen voor beton. We zetten dus vol in op duurzaamheid en het ontwikkelen van nieuwe technieken, waar jij jouw steen(tje) aan bij kan dragen. Denk aan het ontwikkelen van nieuwe technieken voor uitzonderlijke afwerkingen, nieuwe ontwerpen of zelfs productieprocessen inrichten. Affiniteit met beton en duurzaamheid is daarom mooi meegenomen, maar is niet vereist. Wel vinden we het belangrijk dat je een onderzoekende houding hebt en weet je de ervaringen uit je onderzoek om te zetten tot effectief en mooi product design. Je leert verschillende ontwerpmethodieken toepassen zoals design thinking en material driven design waarbij je rekening houdt met het volledige proces van het toegepaste ontwerp. Denk aan toepassingseisen, productie-eisen en esthetiek. 

  Je zult onder andere werken aan:

  • Het creëren van passende ontwerpen
  • Onderzoek naar toepassingen voor je ontwerp(en)
  • Onderzoeken naar en adviseren over productiemethoden, prijzen en leveranciers
  • Meewerken aan het visueel neerzetten van Beton-Lab, Novel Grey en de duurzame ontwerpen
  • Opdrachten vanuit je studie en persoonlijke groei

  Bij Beton-Lab bieden we je ontzettend veel ruimte en vrijheid. Om je eigen werk in te delen, maar vooral om je artistieke en creatieve talenten te ontwikkelen. Je wordt lid van een klein en hecht team waarin je echt bij alles wordt betrokken. Zo leer en ervaar je ontzettend veel en ga je met een goed gevulde tas vol nieuwe vaardigheden weer bij ons weg. 

  We verwachten van jou een nieuwsgierige en leergierige houding. We vinden het fijn als je in staat bent zelfstandig te werken en dat je ambitieus bent. Een handson mentaliteit is echt heel belangrijk. Je wordt bij alle creatieve processen betrokken en we verwachten ook dat je daar een actieve steen aan bijdraagt; al is dat alleen maar een briljant idee!

  Lijkt het je gaaf om ergens aan het begin te staan en straks terug te kunnen kijken met de gedachte dat jij aan de basis stond? Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen en wat jij bij ons zou kunnen doen? Laat het ons weten en neem dan contact met ons op en stuur je motivatie en cv naar info@beton-lab.com of bel met 0634064637

  Beetje benieuwd hoe het er hier uit ziet? Bekijk dan eens dit filmpje op vimeo