0
 • No products in the cart.

 • Summit wandtegel

  Summit Wandtegel

  S

  Summit is een unieke wandtegel geïnspireerd op bergtoppen. Het ontwerp daagt het beton uit bijzondere inspanningen te leveren, net zoals het beklimmen van een bergtop! Uniek in vorm met subtiele glooiingen en scherpe randen, maar ook uniek in materiaal. Met Summit kunnen wij nieuwe betonsoorten testen. Duurzame betonsoorten die we zelf ontwikkelen. Zo kunnen we Summit deels, of volledig cementvrij leveren.

  We vervangen het cement door alternatieve bindmiddelen die normaliter slechts afval zijn. Dit afval bestaat uit assen en poeders die overblijven in de metaal- en energie productie uit bijvoorbeeld ertsen, kolen of zelfs biomassa of klei. Dit is na activatie zelfs nog sterker dan cement. Dat betekent dubbel winst: Een sterker product, afval recyclen en vervuiling tegengaan. Zo kunnen we een CO2-reductie realiseren van wel 80% ten opzichte van gewoon beton!

  Summit is als wandtegel momenteel alleen voor binnen geschikt en kan naar wens worden geleverd in verschillende uitvoeringen, variërend van normaal beton, tot volledig duurzaam beton. De tegel kan in verschillende kleuren geleverd worden en wanneer nodig, waterdicht, zodat hij ook in vochtige ruimtes kan worden geplaatst.

  Een tegel is 10-22mm dik en weegt 1,75kg. 16 tegels samen vormen 1m2. De minimale afname is 1m2.

  Neem voor meer informatie of een 3D tekening contact met ons op of check hieronder de specificaties:

  Doe een aanvraag

  en neem contact op